Leolux meubelen

Wint 2 keer Reddot Award

Vandaag is bekend geworden dat Leolux is bekroond met twee Reddot design awards 2010. Leolux ontvangt de prestigieuze Duitse award voor de eetkamerstoel Spring en voor de presentatie van de Leolux meubelen tijdens de internationale meubelbeurs IMM in Keulen, afgelopen januari.Een samenspel van creatieven; zo omschrijft Leolux het proces waarin meubelen en merkpresentaties ontstaan. Designers, ontwikkelaars en ambachtelijke vakmensen werken samen aan de designs. De presentaties van Leolux worden in eigen huis ontworpen, met input van externe specialisten zoals architecten, stylingexperts en kunstenaars.

IMM stand
De Leolux stand van 2010 maakte grote indruk op de bezoekers van de verder behoudende Internationale Möbelmesse in Keulen: een groot aantal nieuwe modellen werd gepresenteerd in een stand van 900 m2, die was voorzien van een 18 meter brede LED wand met sfeerbeelden en een kleurrijke meubelpresentatie, in een verder zwart decor met reusachtige zwarte vazen en lampen van kunstenaar Jo Meesters.

Bewijs
Het creatieve samenspel is nu beloond met twee Reddot design awards. Deze prestigieuze designprijs wordt jaarlijks uitgereikt voor de beste internationale prestaties op designgebied. Vooral de prijs voor de Leolux stand springt daarbij in het oog. Voor Leolux is dat het bewijs dat collectie en presentatie optimaal in balans zijn.

Beloond
Leolux CEO Frank van Werkum is zeer tevreden met het resultaat: ‘We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om onze presentaties en collecties verder te verfijnen. Met interne en externe specialisten. Dat we op de goede weg zijn blijkt dat we in de laatste drie jaar maar liefst vijf prijzen in de wacht sleepten. Het is fantastisch om te zien dat we ook dit jaar weer beloond zijn voor onze inspanning. Dat we een Reddot winnen voor onze stand toont aan dat we ons merk internationaal sterk hebben neergezet.'

Aan te raden zijn ook de banken en fauteuils van Leolux

Kijk voor meer informatie op https://www.leolux.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Leolux?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist