Leolux fauteuils

Pallone family

Hét icoon van Leolux heeft gezelschap gekregen. Met twee kleinere gezinsleden (moeder Ma’llone en kind Lill’one) presenteert het gezin zich aan de wereld. Overal voelen ze zich thuis, hoe ze ook worden ingezet: chique, trendy of uitdagend modieus. Maak kennis met de Pallone Family, een reeks met vele gedaanten en nog meer talenten.Stamvader van de Leolux familie is Pallone, een ontwerp dat in 1989 werd ontwikkeld voor het experimentele “Huis van de Toekomst”, een innovatie- en duurzaamheidsproject avant la lettre. Het ontwerp is vandaag de dag nog even futuristisch als destijds.

De middelgrote variant, de moeder van het gezin, biedteen geweldig comfort voor alle lengtematen. Meer nog dan de oer-Pallone, is “Ma’llone” geschikt voor kortere gebruikers. De familie is compleet met de kleinste variant, een speels minifauteuiltje “Lill’one” dat kinderen hun eigen designplek geeft. De bijpassende pouf is een comfortabele aanvulling die bijpassend gestyled wordt.

Echte klassiekers gaan nooit vervelen en blijven steeds weer inspirerend. Ook na een kwart eeuw is Pallone in staat om te verrassen met zijn eigenzinnige karakter en zijn kleurrijke mogelijkheden. Smaakvol, uitdagend, kostelijk of helemaalvan nu. Zo herkent u Pallone Family.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Leolux?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist