Op een mooie ochtend in het weekend is dit de gedroomde plek om het gevoel van volledige ontspanning nog even vast te houden. Cantate is een compacte clubfauteuil, die uw lichaam om sluiten ondersteunt. Schitterend afgewerkt met de siersteek "Artisan" op de achterzijde van de rug. De slimme draaivoet draait u vanzelf terug naar de beginstand als u Cantate verlaat.

Cantate is leverbaar als fauteuil en draaifauteuil, met bijpassende pouf. U kunt uw eigen kleuren en materialen kiezen uit de Leoluxcollectie. Dankzij strategic creative director Edward van Vliet is hier een nieuwe veloursstof aan toegevoegd, genaamd Lucir. Dit hoogwaardige materiaal combineert katoen en veerkrachtige Australische Merino-wol. Zo ontstaat een soepel vallend weefsel met een heel natuurlijke touch.

Cantate is nu te zien en ervaren bij alle Leolux Design Centers en Leolux dealers.

Kijk voor meer informatie op https://www.leolux.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Leolux?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist