Leolux draaifauteuil

Caruzzo

Caruzzo is een draaifauteuil die je op het lijf geschreven is. Hij heeft een hoge rug voor privacy en ambachtelijke stoffeerdetails die ervoor zorgen dat Caruzzo een genot is om naar te kijken. De opvallende siernaad aan de achterzijde van de kuip wordt handvervaardigd door de Leolux vakmensen. Dat ziet er natuurlijk fantastisch uit in een contrasterende kleur.

Met Caruzzo creëerde Frans Schrofer een oorfauteuil van grote klasse, met veel aandacht voor design en ergonomie. Omdat functioneel design Leolux in het bloed zit, voegde men een uitgekiend mechaniek toe, waarmee je zelf bepaalt hoe actief of passief je zit.

Kenmerken
Caruzzo is leverbaar als draaifauteuil in twee zithoogtes (+2 cm). Binnen- en buitenzijde van de kuip kunnen apart bekleed worden in elke Leolux bekleding. De voet wordt uitgevoerd in gepolijst aluminium, de handgreep in chroom.  Beide kunnen worden uitgevoerd in lak. Voor extra comfort is er een bijpassende pouf. Caruzzo is bekroond met de Reddot Award 2015 en Goed Industrieel Ontwerp (GIO) 2015.

Kijk voor meer informatie op https://www.leolux.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Leolux?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist