Leolux banken

Guadalupe

Deze week introduceerde Leolux op de Internationale Möbelmesse (IMM) in Keulen een nieuw ontwerp van Christian Werner met de naam 'Guadalupe'. Een bank, een plek, een bestemming om volledig te ontspannen.

Naast aangenaam comfort en sierlijke details gaf Christian Werner zijn ontwerp rondingen die op zeer natuurlijke wijze in elkaar overvloeien en een stoffering met een aangename nonchalance. Met Guadalupe kan elke denkbare opstelling worden gecreëerd om als het ware een kleurrijk eiland te vormen in het interieur. De naam Guadalupe is dan ook niet geheel toevallig afkomstig van het Mexicaanse eiland.

Elke Leolux bank wordt op bestelling gemaakt. De keuze aan vorm-, kleur- en materiaalcombinaties waarin de Guadalupe kan worden samengesteld, biedt alle mogelijkheden om de bank helemaal persoonlijk te maken.

Kijk voor meer informatie op https://www.leoulux.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Leolux?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist