Leolux banken

Marabeau

Omdat u wel altijd goed, maar niet steeds op dezelfde manier wilt zitten, ontwikkelde Leolux Marabeau. Een eigenwijs ogende bank, met een exclusieve afwerking die u meteen herkent in de taps toelopende pootjes. Uw Marabeau heeft echter ook de flexibiliteit die u zoekt, binnen de randvoorwaarden van een perfect comfort en bescheiden afmetingen. Het ontwerp van Gerard Vollenbrock biedt een prettige stevigheid en is voorzien van een hoofdsteun die u eenvoudig in hoogte verstelt en in drie standen kunt draaien. Dus, of u nu rechtop zit, of graag meer ontspanning zoekt, Marabeau heeft het allemaal in huis.

Marabeau programma
Leverbaar als 2,5 en 3-zitsbank en als pouf. De pootjes worden uitgevoerd in chroom, satin chrome, epoxy of lak. Voor langere gebruikers biedt Marabeau een grotere zitdiepte (+ 2cm), voor kleinere gebruikers is een lagere zithoogte (- 2cm) een optie. De fauteuils Mundo en Marabis sluiten in hun vormgeving perfect aan op Marabeau.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Leolux?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist