Leolux banken

Horatio

Een nieuw design met een bewezen functionaliteit: Horatio van Leolux. Designer Cuno Frommherz maakte bij dit bankenprogramma slim gebruik van ervaringen uit het verleden, maar gaf alle onderdelen opnieuw vorm. Het resultaat is een zeer complete reeks zitmeubelen, banken en aanbouwelementen, met draaibare rugsteunen. Comfortabel en eigentijds, verfijnd en kostbaar uitgevoerd.Nieuw design

Leolux toonde Horatio van de Zwitser Cuno Frommherz voor het eerst aan de markt tijdens de Internationale Meubelbeurs in Keulen, afgelopen januari. Het aanbouwprogramma Horatio met draaiende rugsteunen werd prominent gepresenteerd. Na jaren waarbij Leolux zich nadrukkelijk profileerde als maker van kleurrijke fauteuils, legt de fabrikant voor 2012 de focus als vanouds op haar kernactiviteit: banken met topcomfort.

Verenigd
In Horatio verenigde Frommherz de meest succesvolle elementen van eerdere ontwerpen voor Leolux, zoals Howlo (2002) en Howlazy (2003); de karaktervolle lijn en de draaibare rugsteun, die de zitbank verandert in een prettige chaise longue. Alle onderdelen werden echter volledig opnieuw ontworpen. Her resultaat: de rijke aluminium delen (bijvoorbeeld de voetjes) werden fraaie kunstwerkjes. En door ze slim te plaatsen lijkt Horatio bijna te zweven. Bij de samenstelling van het programma werd goed gekeken naar de wensen van de moderne gebruiker. De één-armige bank die aan een zijde eindigt in een aangebouwde pouf is daarvan een mooi voorbeeld.

Persoonlijke smaak
Aangezien Leolux uitsluitend op bestelling produceert, is een heel individuele invulling van mogelijk. Dat is bij Horatio niet anders. Door de ruime keuze in bekledingen, kleuren, maat- en comfortopties kan iedereen zijn persoonlijke voorkeuren op het ontwerp loslaten. Geen twee Horatio-opstellingen zijn dan ook identiek.

 

Kijk voor meer informatie op https://www.leolux.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Leolux?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist