Leolux banken

Daja

Dit bijzonder comfortabele en zorgvuldig vormgegeven bankenprogramma van Leolux, is opgebouwd rond een stevige buitenschaal en een zachte stoffering. Zitten in de Daja is als plaatsnemen achterin een Limousine. Want ook daar word je omhuld door de sterke carrosserie, terwijl je wegzinkt in de zachte, met edel leer beklede zittingen. De associatie met de auto wordt op meer plaatsen herhaald: elegant golvende, licht gewelfde vlakken, worden op specifieke plaatsen afgeschuind voor een stabiele en gestructureerde vorm. Zo geven ze het ontwerp een typerende, haast gestroomlijnde optiek mee. Daja biedt banken met twee verschillende zitdieptes (met of zonder kussens) en verschillende
breedtes. Daarnaast zijn er verscheidene aanbouwelementen, een pouf en een fauteuil. Een programma met talloze variatiemogelijkheden en keuze in bekledingen.• Leverbaar als 2 –zits, 2,5-zits en 3-zitsbank, aanbouwelementen. Het XL programma biedt een 3-zits en een 3,5-zitsbank, verscheidene aanbouwelementen.
• De pouf is geschikt voor zowel de standaard als de XL uitvoering.
• De losse rugkussens zijn leverbaar in drie maten.
• Voor zitting, rug en kussens is er steeds een vrije keus in bekledingen (Leolux collectie) voor een persoonlijke invulling.
• De aanbouwelementen kunnen niet "free standing" geplaatst worden.
• De chaise longue XL en de bank 3,5 zits XL hebben een afwijkende naadvoering. In verband met de grootte van de elementen is ervoor gekozen een sierlijke extra naad op de zitting aan te brengen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist