Leolux bank Gynko

Reddot Award for design excellence

De bank Gynko was in januari een van de blikvangers tijdens de internationale meubelbeurs in Keulen. Met zachte vormen en verstelbare armen voor meer comfort. Vandaag wordt bekend dat Gynko is bekroond met de prestigieuze “Reddot Award for design excellence”. Het is de tweede award voor de expressieve Leolux bank. Eerder dit jaar ontving dit model de Interior Innovation Award.Oren
Gynko is een ontwerp van het Berlijnse ontwerpduo Jörg Wulff en Thomas Müller. Zij gaven Gynko zachtronde vormen met twee “oren” waar je heerlijk tussenin zit. Deze flexibele armen van Gynko en ze zijn voorzien van een handige functie: u klapt ze helemaal omhoog om er lekker tegenaan te leunen, of buigt ze omlaag voor een opgeruimde aanblik. Of zoals Leolux het zelf formuleert: ‘Het zit helemaal goed tussen de oren’. Uit de bekroning blijkt dat de Reddot jury het daar mee een was.

Hit-kwaliteit
Leolux heeft een neus voor goed design. In het verleden werden al talloze ontwerpen van de Nederlandse designproducent bekroond. En eigenlijk twijfelde niemand bij Leolux er aan, dat deze eer ook de nieuwe
Gynko te beurt zou vallen. De hit-kwaliteit van hetontwerp bleek al tijdens de meubelbeurs van Keulen, waar het dit jaar misschien wel de meest gefotografeerde bank was. De bank hing als een enorme schommel in de stand en trok zo van grote afstand bekijks. Tijdens de Salone del Mobile in Milaan volgende maand zal dat niet anders zijn. Ook daar speelt de bank een hoofdrol als blikvanger in de Leolux stand.

Kijk voor meer informatie op https://www.leolux.nl/gynko.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Leolux?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist