Leolux

2 modellen in Hitguide


Twee nieuwe Leolux-producten zijn verschenen in de nieuwe editie van de “Hitguide”. De gids die op de Internationale Möbelmesse in Keulen werd verspreid onder de vakpers, geeft een selectie van de belangrijkste nieuwe producten op de beurs.

 

In de Hitguide 2008 zijn de modellen Pastille en Rising Dunes opgenomen.

Pastille van de Nederlandse ontwerper Frans Schrofer is een typisch Leolux-object; een luxe pouf die in een handomdraai wordt omgetoverd tot een comfortabele fauteuil. De pouf won in december een “North Sea Pearl”, de designprijs voor ontwerpers uit de stad Den Haag.

De bankenserie Rising Dunes bestaat uit een groot aantal koppelbare elementen. De rug- en armdelen zijn allemaal in vijf standen verstelbaar. Het model schept door het gebruik van een nieuw soort schuim een behaaglijk gevoel van “laissez faire”, heerlijk ontspannen, en is ontworpen door de Duitse ontwerpers Braun en Maniatis.

Aan te raden zijn ook de banken en fauteuils van Leolux

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Leolux?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist