Lensvelt

Office Guide 3


interieurontwerpers en opdrachtgevers. Zo kunnen zij op een onderscheidende, innovatieve en duurzame manier aan de slag met de inrichting van de werkomgeving. 
 

Overzicht meubellijnen

In de Lensvelt Office Guide 3 is een volledig overzicht te vinden van alle meubellijnen binnen het Lensvelt-portfolio. Zowel de afzonderlijke meubels en hun ontwerpers als de mogelijke toepassingen in de werkomgeving zijn beschreven en in beeld gebracht. Van klassiekers als Stealth van Wiel Arets en het Rizzatto System van Paolo Rizzatto tot de nieuwste ontwerpen zoals de Beam Seat van Alain Berteau en Melted van Peter van der Jagt en Pieke Bergmans.

 

Laten creëren

Naast een overzicht van de meubellijnen schetst L.O.G. 3 de visie achter de opgenomen producten. Een visie die Lensvelt inmiddels een unieke positie in de designsector heeft bezorgd. Rob Brugge, Algemeen Directeur van Lensvelt, geeft aan dat Lensvelt kiest voor de kwaliteit van het ontwerp: “We koesteren onze samenwerking met ontwerpers en architecten die zich in de voorhoede van hun vakgebied bewegen. Door deze professionals de kans te bieden om met ons nieuwe producten te ontwikkelen, geven wij invulling aan het uitgangspunt dat Hans Lensvelt kortweg omschrijft als ‘creëren door te laten creëren’. We willen lef tonen. Laten zien dat we geloof hebben in de kwaliteit van vernieuwende concepten. L.O.G. 3 laat zien dat we denk- en ontwikkelruimte bieden aan ontwerpers met briljante ideeën. Zij zorgen ervoor dat onze collectie zich telkens zal blijven vernieuwen. Enkele gloednieuwe producten in L.O.G. 3, zoals het meubelprogramma Studio van Marcel Wanders en de stoelen This Chair en That Chair van Richard Hutten, zijn daarvan het bewijs.”

 

Architectonische signatuur

L.O.G. 3 laat een groot aantal inspirerende projecten zien waarbinnen Lensvelt nauw heeft samengewerkt met vooraanstaande architecten. Bij het realiseren van interieurs in gebouwen met een duidelijke architectonische signatuur ligt de lat hoog. Zo creëren we unieke, onderscheidende en innovatieve werkomgevingen die recht doen aan de eigenheid van organisaties en mensen. Voorbeelden hiervan zijn de inrichting van de Openbare Bibliotheek van Amsterdam, een samenwerkingsproject met architect Jo Coenen, en het Leidsche Rijn College, ontworpen door Wiel Arets die voor deze school samen met Lensvelt enkele nieuwe meubels ontwierp. Ook samenwerkingsprojecten met Concrete Architects, Benthem Crouwel Architecten en Fokkema Architecten komen in L.O.G. 3 aan bod.

 

Interviews met partners

Een derde element in L.O.G. 3 is een aantal interviews met gezaghebbende partners die hun relatie met Lensvelt aan een kritische analyse onderwerpen. Aan het woord komen onder andere Aaron Betsky, directeur van het Cincinnati Art Museum en curator van de elfde Architectuur Biënnale in Venetië, Gijs van Tuyl Directeur van het Stedelijk Museum Amsterdam, Ellen van Loon van Office for Metropolian Architecture (OMA) uit Rotterdam en Mastaka Baba, de uit Japan afkomstige auteur van het boek Post Office.

 

Over Lensvelt

Lensvelt realiseert samen met topontwerpers innovatieve en onderscheidende werkomgevingen. Om dit te bereiken ontwikkelt, produceert en verkoopt Lensvelt een breed portfolio kantoormeubelen waarbij onvoorwaardelijke schoonheid is gekoppeld aan functionele duurzaamheid. Lensvelt is onderdeel van de Gispen-Lensvelt Group waar in totaal 450 mensen werkzaam zijn.

Het hoofdkantoor van Lensvelt is gevestigd in Breda. De productielocaties van Gispen-Lensvelt Group zijn gevestigd in Culemborg en Shanghai.


Kijk voor meer informatie op: www.lensvelt.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist