Lazy Jack zitzakken

Special editions

Er is goed nieuws voor iedereen die gek is op het opvallende en stoere maritieme design van Lazy Jack. Het bestaande productassortiment van zitzakken wordt uitgebreid met een lijn Special Editions. Uiteraard ook weer gemaakt van duurzaam, weatherproof zeildoek. Lazy Jack introduceert tijdens Maison & Objet in Parijs drie Lazy Beanbag Special Editions; een koffiebonenprint, een vlaggendesign en een speciale hondenzitzak.

Naast de Special Editions blijven de populaire standaard zitzakken van Lazy Jack in het assortiment. Deze zitzakken zijn verkrijgbaar in 8 Lazy Jack kleuren: Easygoing Grey, Timeless Tanbark, Late Night Navy en Laid Back Black, Easy Orange, Relaxed Red, Peaceful Pink en Lazy Blue.

MY LAZY JACK en LAZY STYLING
Dit seizoen zal er met name ook aandacht gegeven worden aan het personaliseren van zitzakken met bedrijfslogo's en namen. Lazy Jack onderscheidt zich hiermee van andere aanbieders op de markt. Al vanaf één zitzak is het mogelijk om je geheel eigen ontwerp te maken: My LazyJack. Naast zitzakken kunnen ook kussens en banners op maat gemaakt worden en adviseert Lazy Jack in de styling van uw evenement of interieur.

KWALITATIEF HOOGWAARDIG
Door het gebruik van zeildoek zijn de Lazy Jack producten heel stevig en praktisch. Het materiaal is duurzaam en weatherproof, kan een flinke stoot hebben en is eenvoudig te reinigen. In eerste instantie is het zeildoek stug, maar het wordt snel zachter naarmate je het meer gebruikt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist