Lande stoelen

Runner

Een stoel met oog voor een groene toekomst. Een kwaliteitsproduct gemaakt van recyclebare en duurzame materialen die bovendien voldoet aan de duurzaamheidscriteria van de Nederlandse overheid. Met 10 jaar garantie, en een goede prijs.De Runner kunt u met een gerust (groen) hart inzetten voor uw project. De Runner heeft een prima zitcomfort en is bovendien compact te stapelen. Daarnaast is hij duurzaam door de goede eigenschappen van de gebruikte materialen. Kies bijvoorbeeld voor stoffering met een stof uit de "Second Nature"collectie van Camira. Dat betekent stoffering op basis van gerecycled materiaal (PET-flessen, leer), of op basis van hernieuwbare en composteerbare grondstoffen als wol en brandnetels. En, natuurlijk, het mag ook in een andere kleur dan groen. De andere materialen die gebruikt worden voor deze stoel zijn goed te recyclen, hout wordt spaanplaat, schuim wordt isolatiemateriaal, metaal en kunststof weer omgesmolten tot 1001 dingen. Standaard wordt de stoel gepoedercoat, dat is in vele kleuren mogelijk en veel minder belastend voor het milieu dan een chroombad. Ten slotte zijn de verschillende onderdelen en materialen eenvoudig van elkaar te scheiden, zodat destoel ter recycling aanbieden nog slechts een kleine moeite is.


Kortom, de Runner is een stoel met een groene basis en een verassend goede prijs, die zet u dus met een gerust en groen hart in!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist