Lande fauteuils

Olli

De uiterst comfortabele Olli-familie (Toine van den Heuvel) breidt uit. De Olli met gestoffeerd zijpand kan vanaf nu worden uitgevoerd met een schrijfplateau, rondom draaiend. Ideaal om (comfortabel gezeten en wel) notities te maken van een persoonlijk gesprek of presentatie. Ook nieuw is de Olli met open armleuningen, uitgevoerd in massief eikenhout, voor een extra huiselijke uitstraling. Er volgt ook nog een Olli met brede armleuningen van MDF waarin een opvouwbaar schrijfplateau is weggewerkt.

Er was dus al de Olli zonder armleuningen (die maakt dat je de Olli kan koppelen tot 2-zits, 7-zits of tig-zits), de Olli met verchroomde armleuningen met tuiglederen inleg, en de Olli met gestoffeerde zijpanden. En of dat allemaal niet genoeg was komt er dus meer Olli!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist