Lancering van Blitsdesign

betaalbaar woondesign van Nederlandse ontwerpers


De lancering van Blitsdesign vond plaats op 29 september 2008, op de allereerste dag van de Woonbeurs in de RAI te Amsterdam. Een perfecte premièreplek, aangezien de beurs op het gebied van nieuw en kwalitatief woondesign een grote naam heeft.

 

Het gloednieuwe Blitsdesign label is een initiatief van Kwantum met als doelstelling betaalbaar design voor iedereen bereikbaar te maken.

Vanuit deze gedachte hebben diverse ontwerpers de uitdaging geaccepteerd om mooi vernieuwend woondesign voor een betaalbare prijs te ontwerpen.

 

Blitsdesign is de verrassende collectie die alle ontwerpen samenvoegt en presenteert.  Net als de collectie zelf zal ook de groep van designers steeds veranderen en vernieuwen, waardoor een continue stroom van nieuwe woonimpulsen ontstaat.

 

Elk collectie-element wordt vanuit een beperkt budget met de hoogste creativiteit uitgevoerd. Kortom, de ultieme uitdaging. De collectie zal vanaf eind oktober bij Kwantum verkrijgbaar zijn.

 

SEVV (Studio Edward van Vliet)

De inspiratie voor de dessins komt vooral uit een combinatie van culturen. Het laat Westerse vormabstracties zien op basis van Oosterse architectuurpatronen. Deze suggereren beweging en geven de look een driedimensionale sfeer.

 

Studio Frederik Roijé

Studio Jan Habraken en By Amt

Twee ontwerpers, Jan Habraken en Alissia Melka-Teichroew werken regelmatig samen. Zo ook voor Blitsdesign. Naast hun ontwerpen is Jan Habraken ook verantwoordelijk voor de complete art direction van het label Blitsdesign.

 

 

Sander Mulder en Dave Keune

Hun brede interesse in materialen en technieken en de combinatie met een innovatieve stijl vind je terug in tal van hoogwaardige, technische producten gemaakt voor gerenommeerde opdrachtgevers over de hele wereld.

 

 

Studio Smeets (Thijs Smeets)

Studio Smeets is van mening dat goed design ervoor zorgt dat dingen efficiënter, beter en meer comfortabel werken.


Kijk voor meer informatie op: www.blitsdesign.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist