Label fauteuils

styled bij Bas+Mar de Jager

Bas+Mar de Jager in het Zeeuwse Kapelle is een woonwinkel die het ánders doet dan anderen. Zo organiseerde ze vorig jaar de spraakmakende Stofwalk modeshow, waarbij mannequins in unieke creaties van meubel- en gordijnstoffen een high fashion show neerzetten. Op dit moment staat het Nederlandse meubelmerk Label bij hen in de spotlights. Of beter gezegd: in de steigers.

‘Label styled by Bas+Mar de Jager’, is een verrassende Label-show die je móet zien. Ik nodig iedereen uit om te komen praten, denken, lopen, staan, zitten en liggen en zo alles te weten komen over Label. En vooral: hoe het ook ánders kan’. Aan het woord is Henri de Jager, zoon van Bas de Jager die ruim 50 jaar geleden met zijn broer Mar de Zeeuwse interieurzaak opende. ‘Label staat als Hollands designmerk voor stoer, eerlijk en echt. Het merk is in 1991 opgericht door ontwerper Gerard van den Berg die bekend staat om zijn tijdloze modellen met een heel eigen karakter, die ook nog eens ontzettend lekker zitten. Zelf kiest Label meestal voor natuurlijk leer. Daarin lag voor ons de uitdaging om het eens helemaal ánders te doen en te experimenteren met stoffen. Vooral onze kleurrijke Gigi tovert bij elke bezoeker – inclusief Gerard van den Berg zelf – een glimlach op het gezicht.’

Sterk in stoffen
Label-directeur Marieke van den Berg vindt het een ‘super initiatief van een interieurspecialist die out of the box durft te denken’. ‘Ik vind dit event echt een geweldig voorbeeld van goed ondernemerschap en liefde voor het interieurvak. Bij Bas+Mar laten ze zien dat ze het lef hebben om steeds weer iets anders met hun winkel te doen. Zij zijn heel sterk met stoffen en kleuren en hebben het aangedurfd om onze meubels eens in een compleet ander jasje te steken. Dat opent ook ónze ogen. Een Gigi in bruin leer is helemaal des Labels, maar zoals zij ’m gestoffeerd hebben, krijg je een totaal ander beeld. Super!’

De speciale Label-show bij Bas+Mar de Jager is nog te zien tot en met Pinksteren (19 en 20 mei). De woonwinkel, met ruim 2.500 m² woonbeleving, is sinds 1962 gevestigd op het prachtige kerkplein (nummer 57) in de kern van het Zeeuwse Kapelle.

 Kijk ook eens op de site van bas+mar de jager >>>

Kijk voor meer informatie op https://www.label.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Label Meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist