Label fauteuils

Cheo

Label en lekker leer zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het toepassen van zorgvuldig geselecteerde leerkwaliteiten geven de meubels van Label hun typische karakter: stoer & stevig, echt & eerlijk, ruig & robuust. Met name ook het handschrift van ontwerper Gerard van den Berg bepaalt sinds jaar en dag het DNA van Label. Het zijn tijdloze modellen, die toen, nu én morgen de toon zetten. Een mooi voorbeeld daarvan is de fauteuil Cheo, die nog tot en met december 2012 een heel speciale actieprijs heeft.

Cheo: tijdloos én trendy
Gerard van den Berg ontwierp de Cheo fauteuil al in 1994, maar heeft qua actualiteit nog niets van zijn glans verloren. Integendeel: Cheo is typisch zo’n tijdloos ontwerp dat door de jaren heen alleen maar méér gaat leven. Zeker uitgevoerd in leer. Nog tot en met december 2012 zet Label een speciaal actiemodel van de Cheo in the spotlights. Uitgevoerd in het exclusieve Oatman-leder, kost de Cheo de rest van dit jaar slechts € 1.695,- in plaats van € 2.008,-. Een geweldige kans om uw woonkamer nu compleet te maken met een echte Label.

Kijk voor meer informatie op https://www.label.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Label Meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist