Label outdoor meubelen

De noviteiten van 2021

Wat een bizar anderhalf jaar hebben we achter de rug. Net als iedereen kijken ook wij reikhalzend uit naar meer bewegingsvrijheid waarin we weer beurzen kunnen bezoeken, inspiratie op kunnen doen en de wereld weer lijkt op hoe-het-vroeger-was. In de tussentijd hebben wij echter niet stil gezeten en daarom willen wij u graag informeren over onze noviteiten! 

Tadaa! Dit is onze Hidde Outdoor!

De hangmatconstructie van de Hidde Outdoor zorgt voor een heerlijk zitcomfort! De Hidde Outdoor heeft een makkelijk uitneembaar kussen. Mocht hij toch een keer een regenbuitje meepakken dan is het kussen binnen afzienbare tijd weer droog. Het kussen is namelijk bekleed met een speciale outdoor-stof die waterdoorlatend is. Tevens is bij het schuim gebruik gemaakt van dry-feel foam. Door de open-cel structuur loopt het water door het schuim heen. 
De Hidde Outdoor is leverbaar in 7 stofuitvoeringen: Paringa 19001 Black, Paringa 19004 Rust, Urunga 19003 Stripes en Bansho YP 21004. Daarnaast is hij ook verkrijgbaar in de Hemp-uitvoeringen Taragon, Cumin en Spiced Cinnamon. Het basismateriaal van de Hemp bestaat uit oersterke hennepvezels.  

Het blad van het Koos tafeltje is gemaakt van gerecycled PVC, is licht van gewicht en bestand tegen allerlei weersinvloeden 

En hoppa! Hier is onze Gigi Outdoor! 

Net als bij de Hidde Outdoor zorgt de hangmatconstructie voor een heerlijk zitcomfort en heeft de Gigi een zelfde makkelijk uitneembaar kussen. Ook voor de Gigi geldt dat hij prima een buitje kan hebben. 

De Gigi Outdoor is net als de Hidde Outdoor leverbaar in dezelfde 7 stofuitvoeringen: Paringa 19001 Black, Paringa 19004 Rust, Urunga 19003 Stripes en Bansho YP 21004. Daarnaast is hij ook verkrijgbaar in de Hemp-uitvoeringen Taragon, Cumin en Spiced Cinnamon. Het basismateriaal van de Hemp bestaat uit oersterke hennepvezels.  

Het blad van het Koos tafeltje is gemaakt van gerecycled PVC, is licht van gewicht en bestand tegen allerlei weersinvloeden.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Tuinmeubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist