Kartonwinkel.nl

Kartonnen meubels op maat


Karton doet u misschien denken aan verhuisdozen en oud papier maar dat idee zal radicaal veranderen als u de kartonnen meubels van de kartonwinkel heeft gezien.

 

 

Van tafels tot boekenkasten en van krukjes tot bedkisten, alle gewenste meubels zijn van karton te maken. De meubels worden op maat gemaakt zodat het meubelstuk precies de functie krijgt waarvoor u het nodig heeft.

 

 

Het karton dat gebruikt wordt voor de meubels is super stevig en heeft een unieke inwendige structuur. Het heeft een dikte van 10mm tot en met 100mm waarbij de honingraatstructuur aan de zijkanten van het karton zichtbaar is. De kartonnen meubels hebben door de bruine kleur en unieke structuur een natuurlijke en robuuste uitstraling. De bovenkant van het karton kan beschilderd worden met bijvoorbeeld schoolbordverf of kan van een behang worden voorzien om het perfect bij uw interieur aan te laten sluiten.

 

De kartonwinkel verkoopt naast kartonnen meubels op maat ook een diversiteit van andere kartonnen producten zoals; banken, lampen, dieren en speelgoed.

Kijk voor meer informatie op: www.kartonwinkel.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist