kantooraccessoires van Leitz WOW

WERKPLEK ALS INSPIRATIE

Werken van 9 tot 5? Een eenpersoonskantoor? Of een gouden horloge bij een 25-jarig dienstjubileum? Allemaal verleden tijd. Werken doe je zoals jij dat wilt: thuis, op kantoor of onderweg. Natuurlijk wil je werken in een prettige omgeving. Met je werkplek als inspiratiebron. Met de nieuwe kantooraccessoires van Leitz WOW kun je je werkplek geheel in je eigen stijl inrichten. Dat voelt niet alleen prettiger, je wordt er ook nog eens stukken productiever van!

De whitepaper ‘The Future of Work’ geeft aan dat de werkplek van de toekomst niet langer het bureau op kantoor is waaraan je werkt. Kantoor wordt meer en meer een plek waar je elkaar ontmoet voor overleg of om te brainstormen. Dat vraagt om een omgeving die inspireert en waar je je plezierig voelt. Een inspirerende omgeving helpt je bovendien om effectief te kunnen werken. Zo blijkt uit onderzoek van de Britse Universiteit van Exeter dat mensen die invloed kunnen uitoefenen op de inrichting van hun werkplek niet alleen gezonder en gelukkiger zijn, maar ook tot 32% productiever. Met de premium kantooraccessoires van Leitz WOW is het mogelijk een werkplek in te richten die helemaal bij je past. Er is keuze uit vijf inspirerende kleuren: blauw, roze, oranje, groen en wit.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist