Jori

Daydreamer

Wars van elke gestructureerde en rechte belijning, introduceert het gesculpteerde en soepel gebogen design van de DAYDREAMER duidelijk een nieuwe noot in het JORI relaxgamma. Het zorgvuldig bestudeerde samenspel van uitgepuurde curves en rondingen staat borg voor zijn uitzonderlijke comfortervaring, hét brandmerk van JORI.

De fijne lijnafwerking van het silhouet accentueren op sierlijke wijze de rondingen van het relaxmeubel. De glooiende voet in structuurlak onderstreept de sterke uitstraling van het design. Omwille van zijn compacte en buitengewoon elegante look zorgt de DAYDREAMER voor een opvallend accent in het interieur. In combi-leder/stof bekleding oogt DAYDREAMER heel geraffineerd, maar ook een uniafwerking in soepel leder of prachtige stof begeleiden het design met klasse.

Over Jori
Een zitmeubel moet uitnodigen, verwelkomen, je omarmen en ontspannen, je vanzelfsprekend comfort schenken en je doen wegdromen. Hij moet uit de meest natuurlijke materialen vervaardigd zijn om zo heerlijk mogelijk aan te voelen. Hij moet je meedragen in zorgeloosheid. Hij moet je een gevoel van wellness schenken. Hij draagt een signatuur: JORI.

De JORI signatuur is het resultaat van de gedreven ambitie van Juan Jorion. Hij stichtte JORI in 1963 vanuit een duidelijke missie: het perfecte zitcomfort bieden. Met absolute liefde voor het vak, respect voor de meeste hoogwaardige materialen. Internationale ontwerpers stappen mee in zijn verhaal. Hun ambitie is vandaag relevanter dan ooit. Want duurzaamheid zat reeds verweven in hun genen. Op heden is JORI uitgegroeid tot een internationale referentie inzake tijdloos zitcomfort. Een referentie die trouw zweert aan compromisloos vakmanschap.

Kijk voor meer informatie op https://www.jori.com/nl/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Relaxfauteuils?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist