Jori

Vijf topmodellen krijgen een nieuwe outfit

Terwijl de nieuwkomers in de coulissen ongeduldig uitkijken naar groen licht voor de opening van de eerste internationale beurzen, zorgt JORI alvast voor kleur in haar bestaande collectie. Vijf topmodellen worden in een modieuze outfit gestoken of krijgen er een nieuwe pasvorm bij.

JORI’s keuze is hierbij gevallen op 5 absolute bestsellers : de sofa’s Tigra, Pacific Pure, Glove Pure, Linea en het zeteltje Lagom. Voor de modeshow van zijn 5 topmodellen, heeft JORI zijn stof-en lederaanbod aanzienlijk uitgebreid en haakt in op de trend van wollige en ultra zachte texturen in warme aardetinten. Er werd ook ingespeeld op een aantal elegante hoekuitbreidingen en een nieuwe houtafwerking.


Omwille van zijn verfijnde uitstraling is Tigra Landscape een geboren verleider. Zijn dynamisch zitcomfort doet daar nog een schepje bovenop. Met zijn traploos verstelbare armleggers en mobiele hoofdsteunen, kan je moeilijk aan zijn kracht weerstaan.

Voor zijn optreden op de JORI catwalk wordt TIGRA Landscape gehuld in de hoogwaardige bouclé stof Gorky uit alpacawol. Deze cosy stof met wollige uitstraling is helemaal on trend en beschikbaar in 6 tonaliteiten. De sofa wordt bovendien uitgebreid met een symmetrisch hoekelement, dat zowel links als rechts aangebouwd kan worden, waardoor extra luxueuze ruime hoekopstellingen nu ook mogelijk zijn.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist