Jori

Pacific

 

Pacific is een echte JORI-klassieker, en het re-design heeft alles in zich om dat ook te worden. De comfortabele, subtiel hellende zitlijn werd behouden. Net als de iconische, kantelbare armleggers. Die laatste transformeren in een oogwenk sofa tot ligzetel of 2-zit tot 4-zit. Nieuwe elementen zijn de fijne pootjes, de opvallende biesafwerking rondom de contouren en een afgeronde vorm die nog meer refereert naar de golfslag van de oceaan waarnaar het originele ontwerp werd genoemd.

De originele Pacific sofa behoort ongetwijfeld tot de iconen van de JORI collectie. Het is een prachtige designklassieker, die door zijn pure rechte vormgeving bijzonder veel ‘kracht’ uitstraalt.

Dankzij een aantal lichte ingrepen, brengt Belgisch Designer Verhaert vandaag een update van dit sofamodel, dat voortaan PACIFIC PURE zal heten.

De ontwerper is hierbij heel voorzichtig te werk gegaan. De statig rechte vormgeving is zo goed als intact gebleven, enkel de buitencontouren krijgen dankzij een licht afgeronde vormgeving een zachtere lijn. De bies rondom geeft de sofa een actuelere uitstraling. Ook de poot krijgt een nieuwe verfijnde look. De draaibare armlegger, vandaag nog steeds een hit, blijft op dit model een functionele plus.

Kijk voor meer informatie op https://www.jori.com/nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist