Om het succes van de tijdloos elegante TIGRA sofa door te trekken naar een ruimer publiek, liet JORI een verlaagde variant ontwerpen van het originele open base model, de TIGRA DIVAN BASE. De nieuwe versie heeft een verrassend aparte look en richt zich tot fans van functionele, optisch lage sofamodellen, die door hun soberheid en eenvoud steeds scoren.

Door de rijkelijk gevulde zit en de losse ‘fluffy’ aandoende rugkussens, oogt het TIGRA DIVAN BASE model voller en ontvankelijker dan het klassieke OPEN BASE type. Bovendien werd elke module voorzien van een handig verbindingsmechanisme, wat toelaat om de sofa naar wens om te bouwen. Heerlijk comfortabel, is hij verkrijgbaar met hoge of lage armleggers, vast of traploos verstelbaar.

Parallel aan de basisversie, laat het TIGRA-sofaprogramma een uitgebreide combinatie van elementen toe: sofa’s, eindelementen, chaise longues, aanbouwpoefs, tafels. Om tegemoet te komen aan zowel compacte- als ruime interieurs worden 2 zitkussen-breedtes aangeboden.

Net zoals de volledige JORI-collectie wordt TIGRA DIVAN BASE met vakmanschap vervaardigd in de JORI productieateliers in België en is hij verkrijgbaar in een ruim kleurgamma van kwaliteitsvolle lederen en stoffen bekledingen.

Richtprijs : ± € 4.000 (incl. BTW) in stof voor een model van 190 cm.
Design     : Verhaert new Products

Met de JORI configurator kunt u uw TIGRA naar wens samenstellen.

Kijk voor meer informatie op https://www.jori.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist