Jori

Glove Pure

Uitgepuurde interpretatie van de klassieke Glove. Het strakke frame en potenwerk liften deze sofa tot een fijne, jonge verschijning. Unieke armleggermechaniek voor comfort op maat. Tijdloze vormgeving, beschikbaar in verschillende breedtes vanaf 140 cm. Past dus in elk interieur.

De stijlvolle sofa Glove dankt zijn succes aan ontwerper Christophe Giraud die destijds voor JORI een ultracomfortabele sofa met een unieke armleggermechaniek uit zijn designerspen toverde. Vandaag krijgt deze JORI klassieker een nieuwe outfit. Het resultaat is het model GLOVE PURE, dat aan de actuele look and feel tegemoetkomt. Met een strakker ontworpen potengestel, een fijner front en een bekleding in geraffineerde nieuwe texturen, ziet hij er ineens veel jeugdiger en verfijnd uit.

Klassiekers heruitvinden, in de designwereld is het een populaire sport die spitsmodellen opnieuw doet scoren. Zo denkt JORI hier ook over en in plaats van mooie klassiekers voorgoed de laan uit te sturen, kent het merk hen, dankzij een aantal discrete ingrepen, een nieuw leven toe.

De voorwaarde is uiteraard dat het model een op en top klassieker is, geschoeid op een voorbeeldige tijdloze basis, die toelaat subtiel te sleutelen zonder aan het oorspronkelijk DNA van het design te raken.

Dat is designer Giraud uitstekend gelukt. De GLOVE PURE zitbank behoudt de ziel van het klassieke model met dezelfde toegankelijke look, verstelbare armleggers en hoge rug voor optimaal zitcomfort. De nieuwe impuls van de sofa GLOVE PURE zit hem in een aantal subtiele details, zoals het strakke filigrane kader, dat in afgeronde hoeken uitmondt op uiterst fijne pootjes. Verder is er ook de discrete biesafwerking rondom het silhouette van de sofa, die het design een aparte couture-look verleent. Ook het front van de sofa oogt lichter dankzij de fijnere sokkel. Tenslotte is er een extra compacte 140 cm breedte-maat aan het programma toegevoegd, ideaal voor steeds meer voorkomende kleinere ruimtes.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist