De Tosca van Jori is een uiterst comfortabele bank die zich onderscheidt door zijn fraaie ranke vormgeving. Een bank die zich moeiteloos in elke modern of design interieur laat toepassen. Standaard wordt de Tosca geleverd met verstelbare armleggers en de laag wordt geleverd zonder verstelbaar hoofdsteun (de Tosca hoog wordt uitgevoerd met hoofdsteun). De bank kan worden uitgevoerd in leder, stof of microvezel en het onderstel is verkrijgbaar in chroom hoogglans of epoxy zwart. De bedrijfsmissie van JORI bestaat uit vijf basiselementen die, ieder op zich, het engagement voor de belangen van de consument beklemtonen.

Your
Laat daar niet de minste twijfel over bestaan: u zit in de zetel. Onze creaties werden dan ook bedacht opdat u zich comfortabel zou voelen.
Innovative
Onophoudelijk gaan we op zoek naar ideeën om u te helpen bij uw zoektocht naar zitcomfort op maat.
Partner
Het is niet onze bedoeling om u zitmeubelen aan te prijzen. We willen in de eerste plaats dat u zich fantastisch voelt bij het relaxen, en wij zullen alles in het werk stellen om dat te bereiken.
High-End
JORI is topkwaliteit en daarom verdient het een plaats in de meest stijlvolle omgevingen, zowel in de bedrijfswereld als residentieel.
Seating
JORI ontwikkelde een uitgebreid gamma zitmeubilair om aan alle comfortbehoeften te voldoen.

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist