Jori Tigra

Landscape

De succesvolle TIGRA sofafamilie krijgt er een telg bij: het model TIGRA LANDSCAPE met heerlijk zittende losse rugkussens, geraffineerd potengestel en mobiele hoofdsteunen. ‘Mix and match’ is vandaag meer dan ooit aan de orde. Vergedreven personalisatie ziet JORI dan ook stilaan als de norm bij haar doelpubliek. Kiezen voor TIGRA is dan ook kiezen voor je hoogstpersoonlijke feel. Daarom liet JORI de designer van de TIGRA sofa een derde telg aan de familie toevoegen, die met zijn verfijnde uitstraling duidelijk het verschil maakt met zijn broertjes.

De nieuwe TIGRA LANDSCAPE versie brengt dezelfde herkenbare rijkelijk gevulde zit en contouren van zijn voorgangers. Hij is echter voorzien van loszittende rugkussens die een variabele zitdiepte bieden en op die manier zowel actief als loungy zitcomfort in één sofa mogelijk maken. Trouw aan het JORI body comfort-ideaal, is hij voorzien van een mobiele, uitneembare hoofdsteun, in optie verkrijgbaar. Heerlijk comfortabel, is de TIGRA LANDSCAPE sofa verkrijgbaar met hoge of lage armleggers, die bovendien vast of traploos verstelbaar zijn. Net zoals de rest van de TIGRA familie, laat het TIGRA LANDSCAPE programma een uitgebreide combinatie van elementen toe: sofa’s, eindelementen, chaise longues, aanbouwpoefs, tafels. Om tegemoet te komen aan zowel compacte als ruime interieurs, worden 2 zitkussen-breedtes aangeboden. Net zoals de volledige JORI-collectie wordt de TIGRA LANDSCAPE sofa met vakmanschap vervaardigd in de JORI productieateliers in België en is hij verkrijgbaar in een ruim kleurgamma van kwaliteitsvolle lederen en stoffen bekledingen. Keuze tussen 2 poten, beschikbaar in verschillende afwerkingen.

Richtprijs: vanaf ± 3.886 EUR (incl. BTW) in stof voor een sofa 190 cm.

Met de ‘JORI configurator’ kan je de TIGRA LANDSCAPE sofa op basis van de ruime optielijst naar wens samenstellen.

Kijk voor meer informatie op https://www.5sterrenspecialist.nl/bedrijven/jori.html.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist