Jori sofa

Calypso JR-8300

Deze nieuwkomer getuigt van een ongeëvenaarde speelsheid en creativiteit. De Calypso JR-8300 laat namelijk toe om zelf de grootte en de opstelling van de sofa te bepalen. Dit modulair model, waarbij alle elementen opgebouwd zijn op basis van een zitpoef van 80 x 80cm, is uniek in zijn soort. Op de zitpoef worden verschillende
rugelementen gemonteerd: naast een vaste rug die op één zijde van de zit staat, is er ook een mobiele rug die diagonaal over de zit loopt. Deze gebogen rug kan in één handomdraai omgevormd worden tot de omgekeerde hoek, waardoor de voorzijde van de zit, de achterzijde van de poef vormt. Ideaal dus als u eens een ander zicht wil hebben zonder de sofa te verplaatsen. De elementen kunnen bovendien naar eigen wens op elk moment verplaatst en verdraaid worden op de drie verschillende onderstellen. Daarenboven zijn de elementen volledig afgewerkt waardoor ze perfect als afzonderlijk model kunnen gebruikt worden. Zo creëer je telkens een nieuwe sofa en bepaal je zelf de opstelling. De opvallende stikkingen in de rug contrasteren met het effen zitgedeelte, waardoor deze sofa een speciale en eigentijdse look krijgt.

Kijk voor meer informatie op https://www.jori.com.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist