Jori sofa Tosca

Design : Jean-Pierre Audebert

Een tijdloze klassieker die uitblinkt door luchtigheid en soberheid. Voor ontwerper Jean-Pierre Audebert was de opdracht duidelijk, de invulling des te moeilijker. Tot hij op een vruchtbare avond de lijnen van model Tosca voor zich zag verschijnen.

De Tosca is een paradoxale creatie: hij ziet er zo fijn en zo geraffineerd uit maar is des te meer zo comfortabel en zo typisch JORI. Het hedendaags maar tijdloos design, wars van alle trends en het typerende frame in hoogglans chroom of epoxy zwart dat achterzijde en zijkanten omarmt, verhoogt nog meer zijn uitstraling en aantrekkingskracht. Zijn strakke lijn accentueert het superieure zitcomfort, dat zich bij de eerste aanraking meteen manifesteert.

De Tosca is voorzien van een verstelbare armlegger en is verkrijgbaar met hoofdsteun. Probeer hem en overtuig uzelf dat schijn wel degelijk bedriegt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist