Jori sofa Linea

Uitgegroeid tot icoon

Sinds de creatie in 1997 van de sofa LINEA door Frans designer Jean-Pierre Audebert, gingen naar schatting ruim 30.000 stuks van deze klassieker door de ervaren handen van gespecialiseerde vaklui in de JORI-ateliers in België.

Toen Jean-Pierre Audebert in 1997 voor JORI de sofa LINEA tekende, kon niemand op dat ogenblik voorspellen of het model een ‘blijver’ zou worden. Vandaag is het een vaststaand feit dat de tijdloze klassieker LINEA uitgegroeid is tot icoon van het merk.

De sofa LINEA werd door zijn designer opgevat als een uiterst sober, tijdloos model met royale, comfortabele armleggers in vier standen voor een optimaal zit-en ligcomfort. Om ook het rugcomfort te garanderen, lanceerde JORI een tweetal jaar geleden een versie met verhoogde rug die traploos verstelbaar is, wat toelaat om moeiteloos te switchen van een actieve naar een passieve comfortpositie.

Voor de 20ste verjaardag van LINEA brengt JORI een verjaardagseditie uit en steekt het merk zijn klassieker in een feestelijke outfit. Designer Jean-Pierre Audebert schenkt het jarig model een aparte look, die de keuze biedt tussen een elegante afboordingsbies of een geraffineerde zadelnaadsteek over de randen van de sofa. De LINEA verjaardagseditie is beschikbaar op alle stoffen uitvoeringen.

Kijk voor meer informatie op https://www.jori.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist