Jori sofa Daydreamer

Design by Joachim Nees

Het innovatief relaxconcept DAYDREAMER, dat vorig jaar op IMM in première ging, wordt in de markt welkom onthaald als een geactualiseerd alternatief van de klassieke relax en beantwoordt in alle opzichten aan het hedendaags interieurbeeld.

Voortbouwend op de enthousiaste ontvangst van de vernieuwende Daydreamer relax, heeft designer Joachim Nees een verrassend elegante sofa ontwikkeld, met focus op een compacte en organische vormgeving. Functionaliteit en zitcomfort zijn ook hier weer troef. Zo is de nieuwe DAYDREAMER sofa aan weerszijden uitgerust met een traploos verstelbare armlegger, ideaal voor een comfortabele powernap.

Net zoals de volledige JORI-collectie, is de Daydreamer sofa met vakmanschap vervaardigd in de JORI productieateliers in België en is hij beschikbaar in een ruim kleurgamma van lederen- en stoffen bekledingen.
Het programma bestaat uit 3 compacte losstaande sofa’s, 135/160/185 cm. Onderstel 6 gelakte kleuropties.

Met de JORI configurator kan je de DAYDREAMER sofa op basis van het ruim assortiment aan bekledingen naar wens samenstellen.

Kijk voor meer informatie op https://www.jori.com/nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist