Jori sofa

Shiva

Het programma Shiva combineert het herkenbare design van de Kamasitra-collectie met het vertrouwde zitcomfort dat als een rode draad doorheen alle JORI-modellen loopt. In de basisopstelling ademt het model dezelfde geest en hetzelfde achterliggende modulaire concept van de Kamasitra uit.

  • U kunt heerlijk wegdromen in de Shiva met eigentijdse look en strak loftdesign.
  • Van de trendy en strakke basisopstelling met lage rug transformeert u de Shiva - s tot een comfortabele sofa dankzij het verstelbaar rugkussen.
  • Door een eenvoudig duwtje tegen het rugkussen klapt het rechtop en kunt u genieten van een maximum aan zitcomfort, gecombineerd met een maximum aan design.
  • De losse lendenkussens en vaste armleggers verhogen het zit- of ligcomfort.
  • Op de zitting zelf ligt een zacht aanvoelend, vastzittend kussen dat het strakke model een zacht, warm en knus cachet geeft.
  • De relatief lage zithoogte accentueert het ruimtelijke effect van de zitruimte en benadrukt het jonge karakter van dit Kamasitra-model.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist