Jori relaxfauteuils

Black series

Met de ‘Black Express Series’ lanceert JORI een krachtig statement, dat hulde brengt aan drie JORI relax iconen: Brainbuilder, Yoga en Symphony. Om hun iconisch karakter te onderlijnen brengt JORI een speciale editie uit in exclusief zwart leder met elegante zwartgelakte armleggers en voet. De gelimiteerde reeks is bovendien ‘express’ leverbaar, netjes op tijd voor de feestdagen.

Dresscode ‘Black’
conen duren in de tijd en maken zo geschiedenis. Geen krachtigere kleur om hun tijdloze status te vereeuwigen dan zwart. Zwart ‘heerst’ en imponeert omwille van zijn statig, contrasterend en elegant aspect. Ondanks zijn overheersend karakter is zwart een neutrale toon en kan probleemloos aan een heel spectrum van kleuren worden toegevoegd. Een zwart zitmeubel is bijgevolg vlot te integreren en geeft karakter aan het interieur.

‘Express’ leverbare luxe
Een zitmeubel dat 14 dagen na bestelling aan huis wordt geleverd. Vandaag heet dat een weldadige luxe. Stockproblemen, de gebrekkige levering van grondstoffen en materialen zijn nu vaak de oorzaak van lange wachttijden. De Black Express Series van JORI stelt het geduld van de consument niet langer op de proef. Binnen de 2 weken krijgt de koper gegarandeerd zijn iconische relax aan huis geleverd en dit zolang de voorraad strekt.

Tijdelijk extra zit-en ligcomfort erbovenop
De JORI relax behoort wellicht omwille van zijn gepatenteerd relaxsysteem tot één van de meest gegeerde comfortstoelen in de luxe meubelsector. Om deze legendarische comfortkwaliteit te onderlijnen wordt elke model van de Black Express Series tijdelijk geleverd met een gratis bijhorend lederen hoofdkussen.

Black Express Series
JORI heeft voor deze speciale relax editie drie absolute mijlpalen geselecteerd, die nog steeds deel uitmaken van het productgamma : de relaxzetels Brainbuilder, Yoga en Symphony. De Black Express Series biedt de drie relaxtypes tijdelijk aan in hoogwaardig zwart leder met zwartgelakte armleggers en voet en een gratis bijhorend zwartlederen hoofdkussen. En dit zolang de voorraad strekt. Net zoals alle JORI-zitmeubels wordt de speciale Black Express Series vakkundig samengesteld in de eigen productie ateliers in België en vervaardigd met de edelste materialen.

Brainbuilder
Designer Jean-Pierre Audebert (F)

JORI’s Brainbuilder werd 20 jaar geleden gedesigned door de Franse ontwerper Audebert en is vandaag nog steeds een topper in het relaxgamma. Wellicht omdat deze hoogprofiel relax-en ligzetel zijn gebruiker een dankbare combinatie biedt van uitgepuurd design en optimaal ontspanningscomfort dankzij het gepatenteerde JORI-relaxsysteem.

Prijs incl. BTW 21% :

  • 4029 EUR voor Brainbuilder monomove
  • 4409 EUR voor Brainbuilder multi-move

Traploos verstelbaar in één beweging (mono-move) of rug en poef afzonderlijk verstelbaar (multi-move)

Gratis bijhorend hoofdkussen (waarde € 350)
Uitvoering in zwart kwaliteitsleder, zwartgelakte armleggers en voet.
Levertermijn : 2 weken

Yoga
Designer Verhaert new products (B)

De ultiem comfortabele relaxfauteuil Yoga behoort tot één van de allereerste JORI ontwerpen en valt op door zijn verfijnd design en gedetailleerde afwerking zoals de fijne plooitjes in de onderrug.  Hij brengt lichaam en geest in harmonie en laadt je batterijen weer op. Een zalig zen-gevoel.

Prijs incl. BTW 21% : 2948 EUR
Gratis bijhorend hoofdkussen (waarde € 350)
Uitvoering in zwart kwaliteitsleder, zwartgelakte armleggers en voet
Traploos verstelbaar in één beweging (monomove)
Levertermijn : 2 weken

Symphony
Designer Jean-Pierre Audebert (F)

Met zijn uitgesproken kuipvorm wordt Symphony met recht de ‘cocon’ uit de JORI-collectie genoemd. Hij biedt de maximale zijdelingse ondersteuning van een sportieve kuipzetel, een comfortgevoel dat bijkomend versterkt wordt door de verticale rugnaad.

De uitgekiende combinatie van doorgedreven spitstechnologie en sobere vormgeving maken van hem een modern icoon.

Prijs incl. BTW 21% : 3227 EUR
Aangeboden bijhorend hoofdkussen (waarde € 350)
Uitvoering in zwart kwaliteitsleder, zwartgelakte armleggers en voet
Traploos verstelbaar in één beweging (monomove)
Levertermijn : 2 weken

Over JORI
JORI is de Belgische créateur van perfect zitcomfort. Sinds 1963 ontwerpt JORI hedendaagse sofa’s, lounge & relaxzetels, evenals stoelen, tafels en interieuraccessoires. Elk meubel wordt ontworpen in nauwe samenwerking met internationale designers en met de grootste zorg ontwikkeld in ons eigen atelier. Zo staat JORI voor 100% Belgisch vakmanschap en vertrekken zowel onze collecties als ons maatwerk van een hoogwaardige, nobele materiaalkeuze en sublieme afwerking. Want onze ambitie blijft uw comfort.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Relaxfauteuils?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist