Jori hoekbank Sienna

Zircomfort in kleine ruimte

Hoekbank Sienna van Jori biedt ook in de kleine ruimtes optimaal comfort. Normaal gesproken kan men met grote hoekcombinaties moeilijk terecht in kleinere ruimtes kan. Het was voor designer Christophe Giraud dan ook geen gemakkelijk opgave om hetzelfde zitcomfort en uitstraling van de grotere creaties te vertalen naar een kleiner model.

Dankzij een aantal zeer vindingrijke constructies hoeft Sienna niet onder te doen voor het zitcomfort van z’n grotere familieleden. De zachte organische, vrouwelijke lijnen zorgen voor een uniek design en de verfijnde decoratieve steek geeft het meubel artisanaal cachet. Het concept omvat een basissofa in drie afmetingen, een aanbouwsofa – eveneens in drie afmetingen - en een poef die in twee groottes beschikbaar is.

JORI bewijst hiermee dat welzijn in kleinere ruimtes echt kan!

Kijk voor meer informatie op https://www.jori.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist