Het Belgische designmeubelbedrijf JORI is vandaag toonaangevend op het vlak van uitgekiend design, gecombineerd met een ultiem zit- en kwaliteitscomfort op maat.

Van bij de start legde de onderneming de lat extreem hoog. In de vroege jaren’70 begon de samenwerking met internationaal gerenommeerde designers en productontwikkelaars, die borg staat voor het unieke JORI-DNA.

Zo werkte het merk recent samen met Nederlands designer HUGO DE RUITER, die voor JORI de elegante fauteuil LAGOM ontwierp.

Zetel LAGOM – Designer Hugo De Ruiter (NL)
Voor de creatie van de zetel LAGOM liet Hugo de Ruiter zich inspireren door het werk van Scandinavische designiconen en de sierlijke belijning van het glooiende landschap en de golvende zee aan de kusten van Scandinavië.

‘Lagom’ staat voor het Zweedse ‘bijna perfect’ of ‘in de juiste verhouding’ en treft hiermee de essentie van het ontwerp van Hugo de Ruiter. De golvende lijnen van de zitting en de sierlijk gekromde vlakken van de armleggers ogen naadloos perfect en mooi in verhouding. De designer interpreteert ze als de vloeiende beweging van een golf, net voordat ze zich omkrult en in zee stort.

De elegante bies begeleidt virtuoos deze golvende beweging. Het houten frame uit hoogwaardig notelaar voelt zacht aan als een babyhuid en onderstreept het exclusieve karakter van de fauteuil.

Het nieuwe LAGOM model brengt op een subtiele manier het uniek vakmanschap van JORI en de visie van de ontwerper samen. Vormgeving, materiaal en optimaal zitcomfort zijn perfect met elkaar verweven. De zetel is bijzonder licht en vrij compact en laat zich hierdoor vlot combineren op verscheidene plaatsen in het interieur.

Net zoals de volledige JORI-collectie wordt de fauteuil LAGOM met vakmanschap vervaardigd in de JORI productie ateliers in België en is hij verkrijgbaar in een ruim kleurgamma van kwaliteitsvolle lederen en stoffen bekledingen. Frame in hoogwaardig notelaar of epoxy zwart. Contrasterende lederen afwerkingsbies.

Kijk voor meer informatie op https://www.jori.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist