Jess Design

German Design Award Winner 2018

Het Nederlandse Jess Design uit Oss is uitgeroepen tot German Design Award Winner 2018. Deze internationale prijs is in de wacht gesleept in de categorie ‘Excellent Product Design’, met de fauteuil Earl met armleuning. De German Design Award, gelanceerd in 2012, is een van de meest gerespecteerde designcompetities in de wereld, met deelnemers die in vakkringen hoog aanzien genieten.

Directeur-eigenaar van Jess Design, Maarten van de Goor: “Wij zijn super blij met de titel German Design Award Winner 2018. Het is een beloning voor onze volhardende, eigenzinnige aanpak en een erkenning voor onze collectie. Bestaande klanten worden bevestigd in hun keuze, en natuurlijk hopen wij met deze onderscheiding prospects nog gemakkelijker te overtuigen van een complementair, karakteristiek designelement. Welke sfeer men ook voor ogen heeft, een met zorg gekozen bijpassend meubel van Jess onderstreept de gewenste beleving van elk interieur.”De German Design Council is in Duitsland de hoogste autoriteit op het gebied van ontwikkelingen in de designindustrie en stelt zich als doel unieke ontwerptrends te ontdekken, presenteren en onderscheiden.In mei van dit jaar werd Jess Design genomineerd voor deze toonaangevende award: op zich al een hele prestatie gezien de hoge standaarden die worden gehanteerd tijdens de nominatieprocedure. Alleen producten die aantoonbaar baanbrekend en onderscheidend zijn door hun kwalitatief hoogwaardige design, komen in aanmerking.

De prijswinnaars zijn bepaald tijdens een tweedaagse jurysessie. De internationale jury is samengesteld uit designexperts uit verschillende disciplines in de zakenwereld, het onderwijs, de wetenschap en designindustrie, en zijn erkende autoriteiten in hun branche. “De Earl met armleuning is onderdeel van een grote familie designmeubelen. Wij zien ernaar uit onze hele collectie te presenteren tijdens The international interiors show, imm cologne. Van 15 tot en met 21 januari staan wij daar in Hal 11, samen met onder meer andere winnaars van de German Design Award”, aldus Maarten van de Goor.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Jess Design?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist