Inside Design Amsterdam

23 t/m 25 september 2011

Inside Design Amsterdam, het meest inspirerende designevenement van Nederland, komt er weer aan. Dit jaar vindt het plaats op IJburg, waar drie dagen lang ELLE Decoration in 3D te beleven zal zijn. Met het nieuwste uit Milaan, presentaties van nationale en internationale interieurmerken, en ontwerpen van zowel gerenommeerde als
beginnende ontwerpers. Een verrassende mix tegen het unieke decor van de moderne architectuur op het nieuwe stadseiland. Het thema van de achtste editie van het evenement, dat georganiseerd wordt door het toonaangevende interieurblad ELLE Decoration, is 'Water, wind en duurzaamheid'. Tijdens Inside Design Amsterdam 2011 valt er van alles te ontdekken, in net opgeleverde appartementen en casco bedrijfspanden, maar ook in het IJburg College en in een gigantisch penthouse met dakterras. Verschillende musea presenteren er speciale tentoonstellingen en design- en kunstacademies brengen het werk van jong talent. Bovendien wordt de winnaar van de ELLE Decoration Design Talent Award by Label en Gerard van den Berg bekendgemaakt.

Er zijn drie tijdelijke 'designdistricten' ingericht, op het Steigereiland, Haveneiland West en Haveneiland Oost. Bezoekers kunnen van de ene hotspot naar de andere wandelen of fietsen, of op tram 26 of een van de pendelbootjes springen. Overal is voor jong en oud genoeg te doen, bekijken, eten en drinken, en te shoppen (in de ELLE Decoration Store!). Kortom, te genieten en vooral: heel veel inspiratie op te doen.

Praktische informatie Inside Design Amsterdam,

23 t/m 25 september 2011

* Bezoekers kunnen te voet, per (huur)fiets, tram 26 of pendelbootvan de ene naar de andere hotspot op het Steigereiland en het Haveneiland, in stadsdeel IJburg Amsterdam.

* Passe-partouts zijn nu al – met korting – in de voorverkoop verkrijgbaar, via www.insidedesign.nl en bij alle winkels van Primera. Tijdens het evenement zijn de passe-partouts à € 15 verkrijgbaar bij het startpunt op de Pedro de Medinalaan 1-9.

De kaarten zijn gedurende het hele event geldig.

Zie voor het laatste nieuws www.insidedesign.nl of volg de laatste

ontwikkelingen via Twitter of Facebook. En lees meer in het

oktobernummer van ELLE Decoration (7 september in de winkel).

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist