Indera zitmeubelen

Flow by Xavier


Indera sloeg de handen in mekaar met Xavier Lust, rijzende ster aan het designfirmament. 

 


Hun samenwerking wordt belichaamd in  ‘FLOW’ , een prachtige tijdloze zitbank .

Xavier Lust verenigt in deze bank vernieuwing, beweging en emotie. Hij combineert een zwoel, naadloos vormenspel met koel hightech/futuristisch aluminium en een warme stoffering.Het resultaat is ‘FLOW’ een luxueuze bank met perfecte proporties en speelse golvende lijnen.Een passioneel samenspel van techniciteit en estetica.

 

Indera staat voor persoonlijkheid , vakmanschap en liefde en dat zie je duidelijk in dit FLOW-model. Verkrijgbaar als 1 – 2 - 2.5  en  3-zitbank , ook is er een limited edition van 4 meter uit één stuk!! 

 

NIEUW! FLOW Outdoor
Door het gebruik van hoogwaardig poedergelakt aluminium, geplooid uit één plaat, kan deze bank zowel in- als outdoor geplaatst worden. Voor outdoor-gebruik zijn er comfortabele weerbestendige kussens beschikbaar.


Kijk voor meer informatie op: www.indera.be

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist