Indera zitbanken

Stiletto

Voor de nieuwe zitbank Stiletto ging Indera in zee met de Nederlandse designer Bart Vos. De Stiletto bestaat uit een tijdloos vormgegeven basiselement dat aangevuld wordt met strakke gestoffeerde rug- en armplaten waaraan nonchalant gestoffeerde donzen kussens zijn geritst.De bank is geschikt voor liefhebbers van een actieve zithouding (rechtop), maar is tegelijk heel comfortabel. Door rug- en armleuning tegen elkaar te plaatsen, zorgt het materiaal zelf voor een natuurlijke, elegante vorm. Bijzonder en kenmerkend detail is de elegante poot die geïnspireerd is op de stilettohak, waaraan de bank haar naam ontleend. Door die bijzondere poten lijkt de bank te zweven.
Bart Vos:" Met de Stiletto heb ik een robuuste, gespierde bank willen neerzetten. Een bank met karakter. De verfijning en de elegantie zit in de combinatie van strak en nonchalant. Het spannende is dat de ogenschijnlijk losse kussens een vast onderdeel zijn van de bank. Aan de poot is extra aandacht besteed. Meestal zijn poten zwaar en robuust. De poot, geïnspireerd op de stilettohak, is een mooie afsluiting van het volume van de bank.
De Stiletto deed mij denken aan een type vrouw: stoer, karakteristiek, maar ook vrouwelijk en elegant."

Alle onderdelen kunnen in dezelfde stof worden uitgevoerd, maar de stofkeuze kan ook wisselen voor de zit-, rug-, zijplaten en kussens. De Stiletto is eveneens verkrijgbaar als fauteuil (in verschillende breedtes voor man en vrouw), hoekbank, chaise longue of love seat.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist