Indera stoelen

Crossed Legs

De succesvolle, stapelbare Crossed Legs stoelen van Fabiaan Van Severen groeien stilaan uit tot ‘klassiekers’ binnen de INDERA-collectie.

In Milaan worden ze gepresenteerd in een nieuwe versie waarbij het stalen frame een warm witte kleur krijgt en de comfortabele leren zitting verkrijgbaar is in 4 mooie ‘vintage’ tinten. De manier waarop het gelooid leder via een nylon touw kan worden aangespannen is vergelijkbaar met het vastsnoeren van een Victoriaans korset.

De Crossed Legs-collectie van INDERA wordt verder nog uitgebreid met een reeks van vier kleine tafeltjes uitgevoerd met een blad in dezelfde kleuren leder. Je kan zelf naar wens verschillende composities samenstellen of de tafeltjes apart plaatsen. Daarnaast wordt in Milaan nog een nieuwe chaise longue in dezelfde ‘Crossed legs’-look gepresenteerd.

Crossed legs-collectie: stoelen, barkrukken, lounge chair, lage tafeltjes en chaise longue

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist