Indera sofa's

Frame

Aansluitend op het succes van de poef ‘Bowler', creëerde het Spaans designcollectief CuldeSac een nieuwe sofa voor het Belgische INDERA.
De bijzondere structuur vormt het karakteristieke element in dit vernieuwende zitconcept. Een laag hout werd over het frame gedrapeerd om het meubel een afgelijnde maar zachte vorm te geven. De integratie van frame en binnenwerk vormen hierbij de rode draad. CuldeSac haalt de houten structuur van de sofa naar buiten i.p.v. deze te verbergen in het binnenwerk. Door het expliciet tonen van het binnenwerk wordt de nadruk gelegd op het stevige karakter en de hoogwaardige productie. De kleinste details in de houten structuur worden tentoongesteld en geven het geheel een warme en tijdloze uitstraling.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist