Hülsta woonkamerprogramma now! vision

Programma met visie

Het nieuwe jaar staat altijd in het teken van goede voornemens en wensen. Voor de invulling van individuele wensen en eisen voor de woonkamer biedt now! by hülsta het nieuwe woonkamer-programma vision. Het programma combineert een speelse vormgeving met een grote variëteit aan mogelijkheden. De now! vision-modules laten zich ophangen of neerzetten - al naar gelang de persoonlijke smaak kan daarbij worden gekozen voor open of gesloten fronten.now! vision biedt een rijk geschakeerde mix van materialen: glas, hout, matte en hoogglanzende lakken worden versterkt door trendy kleuraccenten. Zelfs een soundsysteem én alle bijbehorende techniek kunnen onzichtbaar worden geïntegreerd in een lowboard.

Met maar liefst 60 modules biedt now! vision alle ruimte aan interieurideeën. Het flexibele systeem omvat lowboards, aanbouwkasten, gehoekte wandplanken, sideboards of vitrines in verschillende maten en oppervlakken. Voor een individuele uitvoering kan worden gekozen uit matte en hoogglanzende lakken, diverse houtuitvoeringen, accentkleuren in petrol, duifblauw en terracotta. Met die grote variëteit kunnen eindeloos veel sferen worden gecreëerd: puristisch strak, warm chique, kleurig trendy of speels modern.

Vitrines en andere meubelelementen zijn daarbij niet alleen als ensemble maar ook afzonderlijk te gebruiken.

Opvallend veelzijdig wandmeubelsysteem
Combineren in de ruimte kan met het opvallend veelzijdige now! vision-kastsysteem. Het systeem wordt geleverd in drie hoogtes en evenveel plankbreedtes waardoor het meubel volledig kan worden gepersonaliseerd. De basiselementen zijn eenvoudig uit te breiden met achterwand, tussenstaanders en aanbouwelementen. Het resultaat is maatwerk in optima forma. Voor de afwerking kan worden gekozen uit hout en de accentkleuren duifgrijs, terracotta en petrol.

Geraffineerde techniek
Het fraaie design van now! vision wordt benadrukt door de strakke oppervlakken zonder grepen. Alle gesloten fronten worden met push-to-open technologie geopend. Met oog voor detail zijn daarbij ook de scharnieren en verlichting handig geïntegreerd waardoor de techniek nagenoeg onzichtbaar is geworden.

Het sideboard van now! vision is uitgevoerd met een ruimtebesparende, vlak sluitende schuifdeur. De gefreesde glasuitsparingen ogen bovendien bijzonder elegant. De verlichting is weggewerkt in de bovenste plank; met één druk op de knop gaat het sfeervolle licht aan en kunnen bepaalde accenten worden gegeven of decoraties aantrekkelijk worden gepresenteerd.

Wie van films houdt kiest ervoor om van het tv-lowboard een soundmeubel te maken voor thuisbioscoopavonden. In het lowboard is bijvoorbeeld de Cinebar 11 van Teufel opgenomen – onzichtbaar maar met de vertrouwde Teufel geluidskwaliteit. De bijbehorende 90 watt sterke subwoofer kan overal worden geplaatst en wordt draadloos aangestuurd.

Evenwichtige eenheid
now! vision wordt fraai gecompleteerd door een nieuwe ET 19 eettafel en nieuwe stoelen. De glazen tafel kenmerkt zich door de strakke, rechtlijnige vorm met opvallend onderstel met sledepoten. De tafel wordt geleverd in grijs, wit of zwart. Naar keuze kan de tafel worden voorzien van een handig inzetbakje.

De bijbehorende kuipstoel S 19 kan met twee onderstellen worden verkregen: sledepoten of vier poten. Voor de uitvoering kan worden gekozen uit vijf kleuren kunstleer.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist