Hülsta Now!

limited edition

now! by hülsta bestaat 20 jaar! Deze in 1994 opgerichte jongste telg van de hülsta familie, is tegenwoordig geliefder dan ooit. Ter gelegenheid van haar verjaardag brengt het bedrijf met “now! edition” limited edition meubels op de markt. Deze jubileum-side- en lowboards zijn in twee kleuren in een oplage van in totaal 1000 stuks verkrijgbaar. Bovendien zijn er in 2014 verdere aantrekkelijke acties rondom now! by hülsta gepland.


2014 wordt een bont jaar bij hülsta, want het jonge merkmeubelprogramma now! by hülsta wordt 20 jaar oud. Voor het jubileum heeft het designer-team een edition-meubel ontworpen dat in een oplage van slechts 250 stuks per uitvoering verkrijgbaar is. now! edition bestaat uit een modern side- en een lowboard in de kleuren lak hoogglansgrijs en lak hoogglanswit. Een geïntegreerd, open vak kan naar keuze van verlichting worden voorzien. Wie wil, kiest bovendien een modern onderstel.

Ook een special edition van now! boxspring
Behalve vele aanbiedingen en voordeelcombinaties zullen er ook speciale uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Zo zal de onlangs gelanceerde now! boxspring in de drie speciale kleuren maïsgeel, carambola en pruim verkrijgbaar zijn.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist