hülsta NAVIS

Grandeur ontmoet sierlijkheid

De materiaalmix van lak, hout, keramiek en glas gaan in duel bij hülsta’s nieuwe woonkamer- en dineerreeks NAVIS. Met hun elliptische vorm scheppen de meubels met elegante rondingen een buitengewoon gevoel van ruimte en creëren ze een spannend contrast met hout- en lakelementen. Echte blikvangers dus.

NAVIS maakt een krachtig statement op het vlak van elegantie en stijl. Met zijn royale uiterlijk en elegante vormen biedt de collectie een nieuwe kijk op het gebied van modern interieurdesign. Zachte rondingen van rank glas, die optisch naadloos in lak, natuurlijk hout en krachtig metaal overgaan, schenken elk element de uitstraling van een krachtig solitair meubel. Sfeerverlichtingen en onderstelopties geven de monumentale lijn lichtheid en plasticiteit.

Lak, hout, keramiek en glas
Licht gebogen, spits toelopende vormen en een materiaalmix van lak, hout, keramiek en glas bepalen het elegante karakter van het nieuwe hülsta-programma NAVIS. Hoewel de elementen licht en vanzelfsprekend ogen, blijven ze ver weg van het alledaagse. De karakteristieke ellips vormt bij alle elementen de basisvorm voor stijlvolle combinaties.

In de NAVIS-collectie combineer je sideboards, lowboards, vitrinekasten, hangelementen, stoelen en salon- en bijzettafels tot een sprekend geheel. Transparante highlights van de serie zijn de glaselementen van de solitaire meubels.

Je kunt kiezen voor echt houtfineer van kernnoten of natuurlijk eikenhout, lak in puur wit of een elegante structuurlak in antraciet. De overgangen tussen glas en lak of hout bij de elementen getuigen bovendien van een ambachtelijke knowhow: bijna naadloos vloeien de verschillende oppervlakken samen en vormen ze een harmonieuze eenheid. Wie op zoek is naar een bijzonder elegante look, kan ook dekbladen of kastzijden van keramiek kiezen.

Sculpturale look
De NAVIS side- en lowboards zijn expressief: de strakke lijnvoering met afgeronde hoeken oogt bijzonder sculpturaal, zeker wanneer ze op een metalen onderstel staan. De sideboards hebben dan weer een zwevende, lichte uitstraling wanneer ze aan de muur hangen.

De geavanceerde indirecte verlichting achter de glazen deuren versterkt die indruk, de meubels scheppen met zacht licht een comfortabele sfeer. Naast led-inbouwspots en ledverlichting aan de zijkant, zijn er ook kleine verstelbare ledspots die precies het juiste deel van het interieur verlichten.

Het lichtspel van de sfeerleds laat het meubel optisch zweven en accentueert zijn plasticiteit. Een interessant contrast hiermee vormt het keramiek, dat optioneel als dekblad en zijwand kan worden gebruikt.

De ellipsen, die zonder overgang worden voortgezet in het glas en die uit één stuk zijn gemaakt, tonen hoe zorgvuldig er over het ontwerp is nagedacht. De vitrinedeuren en de romp zijn door ranke, maar toch stevige scharnieren met elkaar verbonden, die helemaal in de romp verdwijnen.

Bijpassende tafels en stoelen
Naast de NAVIS-elementen zijn ook perfect passende tafels en stoelen verkrijgbaar, die eveneens een elliptische vormgeving meekregen. Een salontafel in dezelfde lijnvoering, een ronde bijzettafel en een grote tafel die de vormentaal van NAVIS perfect overneemt, vullen de collectie aan.

T 80 tafel
Een tafel als de T 80 brengt mensen bij elkaar – dichter en communicatiever dan een andere tafelvorm dat zou kunnen. Het meubel vormt het uitnodigende middelpunt in de kamer – voor het gezinsontbijt, samenzijn met vrienden en alles wat je het liefst aan een ovalen tafel bespreekt. De harmonisch vormgegeven T 80 staat graag in het middelpunt. Het elliptische tafelblad van warm hout, koele keramiek of soft-gladde Fenix rust op een metalen poot.

T 80 is een tafel met veel gezichten: het tafelblad van warm hout, slijtvast keramiek of fluweelachtig mat nanotech-materiaal Fenix (dat microkrassen thermisch kan repareren), rust op een royaal bemeten tafelpoot.

D 27 stoel
Slank als een stoel en comfortabel als een fauteuil. Hülsta’s D 27 past net zo perfect aan de eettafel als in de zitkamer of veranda. De grote keuze aan frames, kleuren en uitvoeringen veranderen z’n vorm, maar niet z’n karakter. Achteroverleunen, schommelen, ontspannen: in de D 27 kan het allemaal. De stoel is bovendien goed combineerbaar, zit uiterst comfortabel en heeft een markant design.

Iconic Award
Met Design im Kunstverein presenteert de Duitse Design Council de ICONIC AWARDS, die het beste ontwerp op het gebied van interieurdesign bekroont. Dit jaar wint de NAVIS lowboard de ICONIC AWARD voor Innovative Interior.

Een metalen onderstel dat de basisvorm van de romp voortzet, tilt het element de hoogte in en biedt een nieuw ruimtelijk perspectief.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist