Go-living designmeubelen

Fast collectie


GO-Living verkoopt vanaf 1 december 2008, designstoelen en –tafels uit de Fast collectie. De luxe meubels zijn zowel voor binnen- als buitengebruik geschikt. De ontwerpen hebben een bijzondere vorm gecombineerd met een licht gewicht, stevigheid en gebruiksgemak, zonder een compromis te doen wat betreft comfort.

 


Stoelen
De exclusieve Forest lijn, bestaande uit barkrukken en stoelen, heeft haar ontwerp te danken aan de inspiratie van de vormen uit de natuur. De stoelen zijn in verschillende kleuren aluminium te bestellen en hebben poten die draaibaar zijn of op wielen staan.

Tafels
Karakteristiek voor de exclusieve Radice Quadra lijn, bestaande uit tafels en bijzettafels, is de unieke vorm van de poten dat herinnert aan (het wiskundige teken) de vierkantswortel. De tafels hebben een houten-, aluminium- of glazenblad en een aluminium onderstel. Bij het ontwikkelen van de tafels is duidelijk rekening gehouden met de vormgeving en maten van de Forest stoelen, de designmeubelen zijn perfect met elkaar te combineren.

 

GO-Living is een onderdeel van DECOUSSEMAECKER Interieurs. GO-Living verkoopt alleen eigen meubelontwerpen en zorgvuldig uitgekozen designproducten zoals meubels uit de Fast collectie. De Fast collectie is er voor diegene die denken dat details het verschil maken.


Kijk voor meer informatie op: www.go-living.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist