GELUKKIG

NIEUW, PUUR HOLLANDS WOONMERK

In oktober werd het woonmerk GELUKKIG geïntroduceerd. Alle meubels van GELUKKIG zijn met liefde bedacht, ontworpen en geproduceerd in Nederland. Uitgangspunt van de mensen achter het merk is om alleen die meubels te maken die hun vrienden en zij zelf ook willen kopen. Meubels waar iedereen blij van wordt dus, met gelijk de juiste accessoires erbij waardoor vanzelf een hoogst persoonlijke mix ontstaat. Met alle voordelen van dichtbij huis produceren: je betaalt voor kwaliteit, niet voor overzeese transportkosten en, last but not least, heb je jouw meubels snel in huis.De collectie van GELUKKIG maakt kiezen en combineren gemakkelijk. Geen honderd verschillende banken dus, maar een overzichtelijk aantal goede modellen in 55 kleuren stof die altijd passen bij wat er al aan moois in huis is. Of dat het dressoir uit oma's erfenis is of de vintage designlamp. Accessoires zijn er ook in overvloed, helemaal afgestemd op elkaar en de meubels. De beste stylist ben je zelf en geen woonkamer wordt hetzelfde met GELUKKIG.

Het woonmoois van GELUKKIG wordt niet alleen gemaakt voor vrienden, maar ook door vrienden. Bevlogen vakmensen dichtbij huis, waarmee direct overlegd kan worden en die aan een half woord genoeg hebben. Of het nu gaat om de ontwerper, de stoffeerder, de vervoerder of de woonwinkel. GELUKKIG doet geen concessies in haar collectie en de productie ervan en kan daardoor veel voordelen bieden zoals een hoge kwaliteit, betaalbare producten en een korte levertijd van 2 a 3 weken.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist