Gelderland bank Pillow

ontworpen door Lex Pott

Het eerste zitmeubel van de hand van Lex Pott. Compacte afmetingen van bank en fauteuils, met een fraaie kubistische vormgeving aan de buitenkant en een zeer comfortabele zachte binnenkant. In de vorm van een “Pillow”, echt weer een typische Gelderland. Lex bedacht de serie vanuit 1 basismodule: de zitting. Door dit te combineren met zij,- en achterkanten zijn de mogelijkheden eindeloos.

Gelderland Pillow

“Het idee komt voort uit een kussen dat is doorgesneden. Hierdoor krijgt de bank een zachte en bollende binnenkant en een rechthoekige kubus als buitenkant. Een compacte, eenvoudige en comfortabele bank die goed tot zijn recht komt in de steeds kleiner wordende privé ruimtes. Ik heb de serie ontworpen als modulaire blokken die afhankelijk van de verschillende wensen te combineren en uit te wisselen zijn. Hierbij is zeker ook gedacht aan de zakelijke gebruiker. De meest recente uitbreiding van de Pillow heeft namelijk een hoge rug- en armleuning. Hierdoor ontstaat privacy en intimiteit die door de modulaire opzet kan worden uitgevoerd in allerlei sfeer of situatie gebonden voorkeuren. Zo kan het element gemakkelijk van verschillende kleuren stoffering worden voorzien waardoor een geheel eigen meubel ontstaat. Mix en match waarbij het eindresultaat altijd eenvoud en rust blijft uitstralen”.

Kijk voor meer informatie op https://www.gelderlandgroep.com.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist