Fritzz designcollectie

voor het moderne gezin


Schuitema Furniture uit het Groningse Stadskanaal, presenteert op de Woonbeurs in Amsterdam een bijzonder nieuw concept: Fritzz, een nieuwe woon-designcollectie exclusief ontworpen voor het moderne gezin.

 

 

De Fritzz-lijn bestaat onder meer uit fauteuils, eetkamerstoelen, kasten en een bijzondere tafel. De tafel uit de Fritzz-lijn is ontwikkeld om individuele tijdsbestedingen te combineren met samenzijn. In de tafel zijn vele toepassingen mogelijk, zoals een beeldscherm, diverse audiotoepassingen, verlichting of voetverwarming. De apparaten en toepassingen worden naar wens geïntegreerd en vormen zo altijd één geheel met het meubel. Voor de ontwikkeling van de audiotoepassingen werkte Schuitema nauw samen met het gerenommeerde Harman/Kardon. Fritzz is daarmee uiterst multifunctioneel.

Alle meubelen uit de Fritzz-lijn worden naar wens samen gesteld. Zowel houtsoorten, stoffering, lakkleuren als technische toepassingen kunnen zelf worden bepaald.

 

 

De Fritzz-collectie bestaat uit drie designlijnen met elk hun eigen karakter. Typical Dutch heeft een sprankelend en decoratief karakter, Smart Living is het antwoord op de veranderde woonwensen van het moderne gezin en Office Hi Tec is speciaal ontworpen voor integratie in de werkplek.

Op de beurs staat ook een tafel waarin keramiek van Groninger aardewerkfabrikant Royal Goedewaagen is verwerkt. Deze uitvoeringen zijn exclusief ontworpen door Robert Bronwasser. Bronwasser is met zijn bureau Smool nauw betrokken bij de ontwikkeling van een designlijn voor Royal Goedewaagen.

Kijk voor meer informatie op: www.fritzz.nu

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist