Freistil zitmeubelen

bankprogramma 162

freistil ‘buigt’ voor Scandinavisch design; voor het nieuwe bankprogramma freistil 162 heeft de Deense ontwerper Anders Nørgaard zich door zijn creatieve voorouders uit Noord Europa laten inspireren en heeft zo de jaren vijftig weer in de 21e eeuw gebracht.


Met freistil 162 wordt de eenvoud, de functionaliteit, de vrijheid en de betaalbaarheid van mooie meubelen, geëerd. De geest van het Scandinavisch modernisme is terug te vinden in deze comfortabele bank, die met zijn trapsgewijze rug en de schuine stand van de poten vrolijk het motto “form follows function” volgt. Losse rugkussens en veel design- en uitbreidingsmogelijkheden maken freistil 162 tot een gezellig stijl-statement. Naar wens uitgevoerd in een mooie wollen stof.

Bovendien ‘buigt’ freistil nu ook voor schapen. In het bijzonder diegenen, die hun vacht voor de hoogwaardige, kleurige stoffen van het Deense merk Kvadrat laten groeien. De robuuste en soepele stoffen zijn nieuw in het programma. Uitgevoerd in het kleurspectrum ‘vrolijk, levendig, fris’ of ‘ natuurlijk, gezellig, elegant’ wordt de freistil 162 een lievelingsstuk voor freigeister.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist