freistil fauteuil

Van gummiebeer naar teddiebeer

De gummibeer van freistil is in al zijn verscheidenheid al jaren een populair fauteuiltje dat nooit verveeld. Als speels designobject en om wat kleur in je (slaap)kamer te brengen is hij ideaal.

Freistil heeft de 173 fauteuil destijds ontworpen als een moderne en compacte versie van de Art Deco clubfauteuil. Vanwege het opvallende silhouet en oren ook wel bekend als de “gummibeer”.

In de nieuwe teddy uitvoering wordt het knuffelgehalte wel heel hoog en transformeert hij van gummibeer naar teddybeer. In deze heerlijke teddy stof zijn ook twee hockers verkrijgbaar en een sierkussen. Exclusief in vijf kleuren: roomwit, lichtgrijs, beige, bruin en het bijzondere lichtroze.

Fijn duurzaam detail: de superzachte teddystof uit Italië is vervaardigd van 100 % polyester uit gerecyclede PET-flessen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist